Floyd, Waters ve Nick Mason Cephesinden Haberler

Bir süredir sessiz kalan Floyd cephesinden güzel küçük haberler gelmeye başladı. Bilindiği üzere Roger Waters, Avustralya turnesini tamamladıktan sonra 14 Nisan’da 2018 Avrupa turnesini Barcelona’dan başlattı. Bu sırada Hollanda’dan bir radyo kanalına yaptığı açıklamada ilk olarak turnesinin Amsterdam konserlerinin uzak çekimlerinin yapılacağı haberini verdi ve olası bir DVD kaydını da müjdelemiş oldu.

Söyleşi sırasında verdiği bir başka haber ise Aubrew Powell’in Animals’in 5.1 kayıtlarının kapak tasarımı üzerinde Battersea’da çalıştığı bilgisiydi. Böylelikle yakın bir tarihte Pink Floyd’un genelde ihmal edilen bu albümünün de surround ve muhtemel rare kayıtlarına ulaşmış olacağız gibi görünüyor.

Üçüncü, son ve belki de en ilginç haber ise bugün Nick Mason cephesinden geldi. Sanatçı topladığı ekiple Londra’daki küçük salonlarda şimdilik 4 gece için Piper At The Gates of Dawn ve A Saucerful of Secrets konserleri vereceğini duyurdu. Oluşturduğu grupta ise Floyd’da Waters’ın yerine geçen Guy Pratt’in de oluşu ilgi çekici. Diğer elemanlar ise Spandau Ballet grubundan Gary Kemp ve Lee Harris . Harris ayrıca Ian Dury’nin The Blockheads grubunda da çalmıştı. Klavyelerde yer alan Dom Beken ise daha önce The Orb ve Guy Pratt ile birlikte yer aldığı Transit Kings grubunda çalmıştı.

Gelişmeleri yine sitemizde zaman zaman duyurmaya devam edeceğiz.

Nick Mason'un yeni grubunun görseli

Nick Mason’un Yeni Grubu Saucerful of Secrets

Okan hakkında

PinkFloydTurk.Net admini, Floyd fanı, müziksever, eski ses mühendisi, amatör astrofotoğrafçı.

17 Nisan 2018 tarihinde Haberler, Nick Mason, Pink Floyd Klasörü, Roger Waters içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın