Yeni Eric Clapton Albümü Yayınlanıyor
Yeni Eric Clapton albümü 28 Eylül 2010 tarihinde piyasaya çıkıyor. 19. stüdyo albümü “Clapton” adıyla yayınlandı. “Planlandığı şekilde sonuçlanmadı” diyen Clapton bunun çok iyi netice verdiğini söyledi.
Albümün prodüktörlüğünü uzun zamandır birlikte çalıştığı, Roger Waters ile de birlikte konserler veren Doyle Bramhall II tarafından gerçekleştirilmiş. Konuk sanatçılar arasında Steve Winwood, Wynton Marsalis, Sheryl Crow, Allen Toussaint ve Derek Trucks da yer alıyor.
Parça listesi :
“Travelin’ Alone”
“Rocking Chair”
“River Runs Deep”
“Judgement Day”
“How Deep Is The Ocean”
“My Very Good Friend The Milkman”
“Can’t Hold Out Much Longer”
“That’s No Way To Get Along”
“Everything Will Be Alright”
“Diamonds Made From Rain”
“When Somebody Thinks You’re Wonderful”
“Hard Times Blues”
“Run Back To Your Side”
“Autumn Leaves”
11 Eylül 2010 tarihinde Rock & Prog içinde yayınlandı ve Allen Toussaint, Clapton, Deren Trucks, Doyle Bramhall II, Eric, Roger Waters, Sheryl Crow, Steve Winwood, Wynton Marsalis olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.
Yorum yapın
Comments 0