Dio Kansere Yakalandı
Rock ve Metal dünyasının efsanevi sanatçısı Ronnie James Dio`nun mide kanserine yakalandığı menejeri ve eşi olan Wendy Dio tarafından açıklandı. Hastalığın erken aşamalarında olduğu ve iyileşmesi konusunda iyimser olduğunu da ekledi.
İnternet sitelerinden yaptığı açıklamada “Ronnie mide kanserinin başlangıç aşamasında olduğu teşhis edildi. Hemen tedavi altına alınarak Mayo Clicic e yatırıldı. Bu canavarı yendikten sonra Ronnie ait olduğu yere en sevdiği iş olan hayranlarının yanına sahnelere dönecek” şeklinde belirtildi.
Tüm dünyadan hayranları ve arkadaşlarının gönderdiği geçmiş olsun dileklerine mesajlardan ötürü teşekkür etti. Bizde o dileğe katılıp söylüyoruz, Long Live Rock and Roll, Long Live Ronnie James Dio. (Dio Website)
27 Kasım 2009 tarihinde Rock & Prog içinde yayınlandı ve Dİo, kanser, Pink Floyd Türk, wendy olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.
Yorum yapın
Comments 0